DISCOVER: DRAGONFRUIT & LEONARD LUKA

do18jan19:3019:30(GMT+01:00) DISCOVER: DRAGONFRUIT & LEONARD LUKANOBEL

Evenement Beschrijving

Discover is dé intieme showcase-avond in De Stad van Ontdekkingen. Hier ontdek je iedere maand de nieuwste indie en alternative talenten en de headliners van morgen. Laat je deze editie meenemen op de funky hard-hitting beats van Dragonfruit en geniet van de soulvolle stem en eclectische melodieën van Leonard Luka. 

DRAGONFRUIT

“Born out of a love for sample-hiphop and neo-soul.” Dat is de grondslag van de Rotterdamse R&B-band Dragonfruit. Na hun debuutalbum ‘Gears of the Giant Machine’ keert Dragonfruit terug met hun EP ‘Honeymoon Phase’. Aan de grondslag van deze plaat ligt een verlangen naar extase en geluk; in de liefde, in het leven en in de nacht. Dit is verpakt in een genre bending mix die een knipoog geeft naar de bouncy drums van Mac Miller, de flow van Amber Mark en de energie van de dikke clubbangers van KAYTRANADA. Laat Dragonfruit je meenemen naar een ander universum waar je lichaam beweegt op hard-hitting beats en de betoverende stem van leadzangeres Danique van der Vlugt je laat wegdromen.

Met een live-EP opgenomen in de legendarische Grote Zaal van Paradiso, een debuutalbum met internationale airplay en optredens op het North Sea Jazz Festival, ESNS 2021 en het Concertgebouw heeft de band al een indrukwekkende CV opgebouwd en zijn ze klaar om je mee te nemen naar hun muzikale wereld!

https://open.spotify.com/embed/artist/5XedNczaTKAEy9NrSXZeUy?utm_source=generator

LEONARD LUKA

Leonard Luka is een multi-instrumentale artiest, songwriter en producer met Nederlands/Indonesische roots uit Utrecht. Door zijn soulvolle stem te mengen met uitdagende percussie en elektronische invloeden, creëert hij een eclectische mix van soul, R&B en indiemuziek ook wel bekend onder de naam alternatieve R&B. Hij deed o.a. de Popronde en So What’s Next Jazzfestival aan voor hij zijn EP ‘MIMICRY’ in 2020 uitbracht. Dit trekt de aandacht van 3voor12, NPO Radio 2, 3FM en de single ‘Misdirection’ krijgt zelfs een plekje in de top 1000 beste R&B/Soul nummers allertijden van Sublime FM. Leonard wordt in 2021 genomineerd voor Beste Talent en Beste Song bij de Sublime Awards en komt in 2022 met zijn nieuwe EP ‘MANUSIA’.

https://open.spotify.com/embed/artist/3SKNnTmxj8h3CqGcaTYlew?utm_source=generator

https://nobel.nl/programma/discover-dragonfruit-leonard-luka-18-jan-2024/

more

Tijd

do 18 jan 19:30(GMT+01:00)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *