Trash bluesrockband

do19jan21:0021:00(GMT+01:00) Trash bluesrockband‘t Praethuys - House of Blues

Evenement Beschrijving

De band bestaat uit: (op de foto vlnr.)

Gerben Rijpma – zang (vertrokken)

Jarco Hekman – leadgitaar

Cok Martijn – basgitaar

Jacques Haasbeek – keyboard

Adriaan Wirtz – drums

Trash Bluesrockband timmert weer lekker aan de weg! Sinds een aantal jaren is de band, die oorspronkelijk uit Leiden komt, enthousiast bezig met muziek. Het veelvuldig en met plezier oefenen blijkt vruchten af te werpen. Er wordt regelmatig opgetreden, voornamelijk in het westen van het land (zie ook de agenda op deze website), en de muziek die Trash Bluesrockband op de bühne brengt wordt door het publiek gewaardeerd. 

Speelde de band in de jaren zestig en zeventig vooral nummers van o.a. John Mayall, Cuby en de Blizzards en Fleetwood Mac, nu speelt de band bewerkingen van nummers van onder meer The Doors, Eric Clapton, Chris Rea en Ten Years After. Maar ook steeds meer eigen nummers! Recent, in september 2019, is na twee eerdere demo CD’s (“Back again”” en Movin’on) een nieuwe CD verschenen `New Roads`met uitsluitend eigen werk. De nummers op deze CD zijn een mix van rock, blues en op blues gebaseerde muziek. Inmiddels staat de CD op Spotify en is deze ook te vinden op , ITunes, Apple Music, Deezer en CD Baby.! Via de website trashbluesrockband.nl is deze CD ook te beluisteren. En een film- en geluidsfragment (clip) te zien en te horen van één van de nummers op deze CD.

Trash Bluesrockband die in 1974 uit elkaar is gegaan en na een aantal decennia weer bij elkaar is gekomen bestaat op de bassist na nog steeds uit dezelfde personen t.w. Gerben Rijpma – zang, Jarco Hekman – leadgitaar, Jacques Haasbeek – toetsen, Cok Martijn – basgitaar en Adriaan Wirtz – drums. Emile Bellaard vervult allerlei diensten t.b.v. de band en ondersteunt waar nodig. Als het aan de bandleden ligt zal de muziek van Trash bluesrockband voorlopig nog te horen zijn; meer optredens komen er aan!!

more

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *