Jazz en Lunch - Katelijne van Otterloo

zo22jan14:0014:00 Jazz en Lunch - Katelijne van OtterlooRestaurant Wielinga

Evenement Beschrijving

Zondag 22 januari om 14:00 uur de Jazz-‘n-Lunch bij Wielinga. Jazz zangeres Katelijne van Otterloo met trio omlijsten deze muzikale lunch

“Katelijne van Otterloo is overtuigende jazz zangeres met groot improvisatievermogen en onderscheidende performance. Een personality die met veel gemak en beeldend zingt. Deze charmante zangeres staat samen met haar duo, trio of band garant voor een spannend,  swingend en soms ook ontroerend samenspel. Het is muzikaal, puur en bovenal volstrekt natuurlijk.” (Imme Schade van Westrum)
“Katelijne zingt, swingt, flirt en raakt. Ze kruipt onder je huid en vormt een prachtige herinnering.” 

Katelijne is uitgegroeid tot een van de betere jazz zangeressen van Nederland met een bijzondere en eigenwijze performance en vele succesvolle optredens. Door niemand minder dan Europe’s First lady of Jazz, Rita Reys, is Katelijne aangeprezen als jazz zangeres die haar vak verstaat.

Met talenten als Wolf Martini op gitaar, Bas van Otterloo op bas en
 Arno van Nieuwenhuize op drums en Michiel Buursen op piano, is zij te zien op de meest uiteenlopende podia.
Een spannend en muzikaal team dat bestaat uit bijzonder getalenteerde mensen die elkaar telkens weer blijven boeien en uitdagen in de muziek, waardoor het publiek, van welke aard dan ook, steeds weer door Katelijne en haar ’team’ wordt verrast door enthousiasme, energie, kwaliteit en originaliteit.

https://www.katelijne.nl/

more

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *