Licks&Brains meets Ntjam Rosie

za20jan20:3020:30(GMT+01:00) Licks&Brains meets Ntjam RosieGrandcafé De Burcht, tickets 15,-, alleen kaartverkoop voor het concert aan de deur

Evenement Beschrijving

Ntjam Rosie en groove/funk bigband Licks&Brains presenteren hun nieuwste project, “Embrace the New”. Het is een verrassend album vol dansbare nummers, waarop groots is uitgepakt met blazers en Afrikaanse invloeden. Met natuurlijk een hoofdrol voor het bijzondere stemgeluid van Rosie. In 2024 zullen Ntjam en Licks&Brains het album naar de Nederlandse podia brengen. Dit optreden tijdens de tijdens de Leidse Jazzweek is een sneak preview op het nieuwe repertoire.

Melodieën en teksten zijn van Ntjam Rosie, aangevuld met beats van het Leidse producerscollectief The Eminent, en de blazersarrangementen van Rolf Delfos. De krachtige podiumpresentatie van Rosie en de energei van Licks&Brains staan garant voor een explosieve avond waarin het publiek niet stil kan blijven staan.

Over Ntjam Rosie

Ntjam Rosie (Kameroen, 1983) werkte met vele grote namen in de Nederlandse jazzscene waaronder het Artvark Saxophone Quartet, Bart Wirtz, Eric Vloeimans, Martin Fondse, Reinier Baas, Ronald Snijders, en Teus Nobel. Ze trad op met orkesten als het Metropole Orkest, Sinfonia Rotterdam en het Nederlands Blazersensemble en speelde op vele grote (jazz) festivals in meer dan twintig landen. Op nationale radio en televisie is zij een graag geziene gast.

Over Licks&Brains

Licks&Brains is een Nederlandse 18-koppige Soul/Funk/Jazz/Groove bigband onder leiding van Rolf Delfos, een van de toonaangevende altsaxofonisten in Nederland. Licks&Brains treedt op met topartiesten uit de Nederlandse en internationale Jazz/Funk scene, zoals Eric Vloeimans, Benjamin Herman, Anton Goudsmit, Mrs. Hips, Joseph Bowie (DEFUNKT), Robben Ford (tour in 2024) en vele anderen. De band heeft een unieke live-performance ontwikkeld en heeft opgetreden op vrijwel elk nationaal jazzfestival. Ze hebben getoerd door China en Frankrijk, zeven albums opgenomen en zijn altijd op zoek naar nieuwe muzikale avonturen.    

Licks&Brains are
Remco de Vries, Peter Putting, Remco de Looff, Idius Felix, Leon de Looff, Martijn de Koning – trumpet | Pieter-Gerrit Binkhorst, Vincent van Dijk, Lourens la Roi, Alexander Tichler, Luuk Eeftink – trombone | Dennis Jong – bass trombone | Ivo Hulscher, Bas van Schouwenburg, Jan Willem Klein Willink – alto saxophone | Niels Cornelisse, Werner Most, Casper Rouffaer – tenor saxophone | Ferre Leujes – baritone saxophone | Albert van Dorssen – Fender Rhodes, Hammond | Lou Guldemond – guitar | Ramon Hanssen – percussion | Sven Rozier – drums | Maarten Landzaat – bass | Rolf Delfos – leader/arranger

www.ntjamrosie.com

www.licksandbrains.com

Entree 15,- euro, alleen kaartverkoop voor het concert aan de deur

more

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *