The Bimbobox Blues Band

20jan19:3019:30 The Bimbobox Blues BandNOBEL, tickets 12,50 (of 15,- aan de deur)

Evenement Beschrijving

Na 15 jaar is de Bimbobox Blues Band terug en klaar om de muziekscene van Leiden en daarbuiten op zijn grondvesten te laten schudden. Ze nemen je mee op een reis door de tijd en de emoties van de blues.

De geschiedenis van de band is doordrenkt van passie en toewijding. Met de jaren groeiden ze uit tot ware bluesmeesters, waarbij ze eer betoonden aan hun Leidse blueshelden, maar ook de fakkels van oude Chicago blueslegendes en de vurige Texas blues hoog hielden. Na 18 jaar van muzikale reizen en opwindende optredens, onderging de band een transformatie. Uit de as van de originele formatie ontstonden de Bimbobox Blues Friends, klaar om een nieuwe dimensie aan hun muziek toe te voegen.

Met de oorspronkelijke bandleden, aangevuld met enkele bluesgrootheden die hen nauw aan het hart liggen, zal Nobel op 20 januari het toneel zijn van een onvergetelijke avond waarin geschiedenis wordt geschreven. Laat je meevoeren door de betoverende klanken, voel de energie van de stad en vier samen met de band een avond die nog lang in je hart zal nagalmen. 

https://open.spotify.com/embed/artist/1eLal2ZXIAH2jzFEME951r?utm_source=generator

Info en tickets : https://nobel.nl/programma/the-bimbo-box-bluesband-20-jan-2024/

more

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *